Filters
Søg

Rom

Sorter efter
094922341792

fortuna 8 år

Denne lækre gyldne "hverdags-rom" fra Fortuna er af høj kvalitet,
trods den skarpe pris. Rommen har smagsnoter af brun farin, vanilje, karamel og chokolade med en snert af fad.
Duften er sød med nuancer af honning og flødekaramel med et hint af citron- og appelsinskal. Den behagelige og lange eftersmag domineres af en blød sødme.
Fortuna Ron Reserva Excluciva har en alder på mellem 8 og 10 år og er, trods sin unge alder.
fantastisk fyldig og behagelig sød. Den enestående smag kan hænge sammen med det faktum, at rommen har været gennem en 5-dobbelt destillering. Nyd den ren eller i en cocktail.
300 DKK
088320053371

Pussers Navy Nielson´Blood 15 År

Pussers Navy rom _ Nielsons Blood 15 år.
699 DKK
088320005400

Pussers Navy Blue label

Pusser’s Blue Label, også kendt som Original Admiralty Rum, er en rom i navy-stil, inspireret af flådens oprindelige blend-opskrift, som var i brug helt op til traditionen med den daglige ”tot” blev afskaffet den 31. juli 1970. Rommen er blendet af destillater fra flere steder i Caribien, og resultatet er fyldigt, mørkt og krydret. Farve: Rav. Duft: Krydret duft af ingefær, melasse og demerarasukker, banan og egetræ. Smagsnoter: Rosiner, peanuts, tørret frugt, brun farin og brændt karamel. Serveringsforslag: Kan nydes rent eller i cocktails. At sige, at Pusser’s Rum er et historisk vigtigt rombrand er måske lidt af en underdrivelse. Det er ingen hemmelighed, at rom har spillet en yderst central rolle i den britiske flådes dagligdag. Den daglige ”tot” udskænkedes af skibets ”purser”, som også stod for at håndtere skibets pengebeholdning. Det var, selvsagt, et vigtigt erhverv, som kun betroedes mænd af en vis karakterstyrke. Navnet ”Pusser’s” kommer fra purser, og i 1979 – ni år efter den daglige romudskænkning ophørte – erhvervede Pusser’s eneretten til den oprindelige opskrift på den ægte Navy Rum. Som tak går en procentdel af salget til at støtte The Royal Naval Sailor’s Fund.
280 DKK
088320005363

pusser spiced

Destilleri: Pusser's Spiced Aftapper: Pusser's British Navy Rum Type: Spiced rom Alc. styrke: 35 %
Produkt af British Virgin Island, Barbados 70 cl.
280 DKK
009016014186

Mocambo 15 År

Mocambo 15 års single barrel er en rom med en udsøgt og delikat smag og den er en del af Mocambos Super-Premium serie.
Single barrel betyder at den rent faktisk er lagret i 15 år. Den lange lagring på Europæiske egetræsfade gør, at denne rom ikke er så sød som mærker med kortere lagringstid - til gengæld er den kompleks og rummer et utal af smagsnoter som ikke opnås i Solerarom med meget kortere lagringstid.
Hver enkelt flaske er håndnummereret med nummeret på tønden og på flasken, hvilket giver et personligt og eksklusivt præg.
I glasset fremstår den meget mørk med en lækker gyldenbrun glød.
Duften giver lovning på en rigtig god oplevelse med noter af eg og figner - Smagen indfrier til fulde forventningerne med vanilje, modne tørrede frugter og et lille touch af lakrids.
450 DKK
RON ESCLAVO XO

ron esclavo xo

Ron Esclavo XO er en rom fra Den Dominikanske Republik og produceret af Oliver & Oliver.
Esclavo betyder slave på spansk og rommen er blevet opkaldt herefter for at hylde de mennesker, der har betalt den højeste pris for, at vi i dag kan nyde denne fantastiske drik.
Ron Esclavo XO har en sød og blød smag af vanilje, karamel, honning og kanel.

Lang og krydret eftersmag, hvor de ekstra procenter giver en ekstra power til smagen.
496 DKK